Techstone Romania produce cele mai revolutionare panouri termoizolante cu rol de termosistem de caramida aparenta din lume. Este un produs romanesc inventat si brevetat de Techstone Romania si va ofera cele mai multe avantaje in comparatie cu alte sisteme de termoizolare.

  1. Se monteaza cel mai usor si cel mai rapid;
  2. Aplicabilitate extrem de simpla: spuma poliuretanica tip adeziv si prinderi mecanice ( dibluri ).
  3. Nu este necesar sa gletuiti sau sa indreptati peretii inainte de placare. Planeitatea peretilor se realizeaza odata cu montarea termosistemului.
  4. Folosim materiale traditionale in realizarea panourilor imitatie caramida dar de o calitate net superioara celor folosite in realizarea termosistemului clasic: polistiren extrudat grosime 2 cm sau polistiren de inalta densitate EPS 100, cu grosimi de 3 cm, 5 cm, 8 cm, 10 cm, 15 cm.
  5. Este cel mai performant sistem de panouri termoizolante pentru ca noi injectam rasini poliesterice armate cu praf de marmura direct pe placa de polistiren, iar in urma acestui proces complex de polimerizare, caramida si rosturile capata taria pietrei.
  6. Termoizolarea este in procent de 100% pentru placile se chituiesc cu un chit special, dupa imbinarea lor, formand o masa compacta de caramida pe peretele nou construit al casei dvs.
  7. Procesul de placare al peretilor cu panourile termoizolante de la Techstone se desfasoara extrem de rapid si este intuitiv, deci nu necesita o pregatire aparte.
  8. Este mult mai ieftin decat orice alt termosistem existent in lume, pentru ca nu vor mai exista operatiuni inutile care se regasesc in realizarea termosistemului clasic.
  9. Orice model de panouri termoizolante de la Techstone poate fi placat in intervale de temperatura cuprinse intre -5 grade si +40 grade.
  10. la comenzi de peste 200 mp Techstone Romania va ofera transport si toate accesoriile necesare montajului absolut gratuit.

Pentru a vizualiza mai multe video cu produsele noastre dati click aici