Panouri termoizolante decorative

Panouri termoizolante cu rol de termosistem – Detalii montaj

Panouri Termoizolante Decorative Techstone Alphi

Avantajul acestor modele de panouri termoizolante caramida aparenta produse de  TECHSTONE este acela ca se pot aplica pe orice suprafata intr-un mod mult mai rapid decat orice alt model de panouri termoizolante. Nu conteaza planeitatea sau cat este de finisat. Toate modelele de panouri termoizolante decorative sau cu rol de termosistem, marca TECHSTONE se monteaza atat prin sistem mecanic cat si cu adeziv. Specialistii TECHSTONE recomanda spuma poluretanica pentru o mai buna aderenta la suprafata peretelui. Acolo unde este cazul se pot folosi sisiteme mecanice (dibluri).

Panourile termoizolante TECHSTONE se vor fixa pe locul lor prin apasare puternica si usoara miscare stanga-dreapta. In urma fixarii nu trebuie sa mai ramana bule de aer in masa spumei poliuretanice aplicata in prealabil pe partea fara model a placii de polistiren.

Distribuirea panourilor termoizolante de caramida aparenta se va face de la colt pana la o deschidere (fereastra, usa etc) sau intre deschideri. La capat de rand si la marginea deschiderilor se va evita folosirea bucatilor mici. Recomandam folosirea jumatatilor sau a elementelor de colt. Folosirea elementelor de colt va produce un aspect perfect de caramida autentica.

Panourile termoizolante aparenta marca TECHSTONE sunt realizate printr-un sistem complex si automat de injectare a rasinilor poliesterice pe placi de polistirent extrudat sau de inalta densitate EPS 100,sau polistiren extrudat,  ceea ce le face rezistente la toate procesele repetitive de inghet-dezghet si la toti factorii cu care interactioneaza suprafata interioara sau exterioara placata.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati specialistii Techstone.

 

TECHSTONE ROMANIA realizeaza orice fel de comenzi de panouri termoizolante decorative sau cu rol de termosistem, fie pentru persoane fizice, fie pentru persoane juridice, in orice culoare si in orice cantitate. Va garantam cel mai scurt timp de livrare.

 

Servicii

Pentru orice comanda care depaseste 10000 lei, beneficiati de transport si accesorii de montaj gratuit, iar pretul devine negociabil.

“TechStone” @Panouri termoizolante
Magurele, jud ILFOV
L – V : 09 – 18
Email: info@oanouri-termoizolante.com
Telefon: 0728 996 079

Techstone Romania produce cel mai fiabil termosistem si cele mai revolutionare panouri termoizolante imitatie caramida si imitatie piatra.

Fabricat In Romania Techstone 1

Cea mai noua tehnologie de polimerizare a rasinilor poliesterice armate cu praf de marmura pe platforma de polistiren extrudat si de inalta densitate EPS 100. Modele ingenioase de panouri caramida aparenta antichizata cu aplicare directa pe peretele imobilului prin adeziv si prinderi mecanice.

Panouri termoizolante decorative Techstone Simphony

Lasă un răspuns