Panouri termoizolante decorative

Panouri decorative polistiren – Panouri termoizolante caramida

Panouri Termoizolante Decorative Techstone Rhodos Antic

Panourile termoizolante caramida aparenta produse de Techstone au un rol foarte precis: termoizolarea peretilor. Insa ingeniozitatea specialistilor nostri a facut ca aceste panouri termoizolante sa aibe si rol decorativ in acelasi timp.

Cresterea folosirii de panouri decorative polistiren de la Techstone se datoreaza faptului ca imbunatatesc semnificativ gratul de izolare a casei si totodata rezolva si problema design-ului peretelui respectiv al casei dvs. Deci, Techstone Romania va ofera cele mai ingenioase si mai revolutionare panouri decorative polistiren pentru ca au si rol termoizolant dar si decorativ in acelasi timp.

Panourile decorative polistiren caramida aparenta marca Techstone reprezinta o idee ingenioasa de a izola si decora peretele in acelasi timp, nemaifiind necesare operatiuni suplimentare costisitoare atat financiar cats idin punct de vedere al timpului de realizare.

Servicii

Pentru orice comanda care depaseste 10000 lei, beneficiati de transport si accesorii de montaj gratuit, iar pretul devine negociabil.

TECHSTONE ROMANIA realizeaza orice fel de comenzi de panouri termoizolante decorative sau cu rol de termosistem, fie pentru persoane fizice, fie pentru persoane juridice, in orice culoare si in orice cantitate. Va garantam cel mai scurt timp de livrare.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati specialistii Techstone.

“TechStone” @Panouri termoizolante
Magurele, jud ILFOV
L – V : 09 – 18
Email: info@oanouri-termoizolante.com
Telefon: 0728 996 079

Techstone Romania produce cel mai fiabil termosistem si cele mai revolutionare panouri termoizolante imitatie caramida si imitatie piatra.

Fabricat In Romania Techstone 1

Cea mai noua tehnologie de polimerizare a rasinilor poliesterice armate cu praf de marmura pe platforma de polistiren extrudat si de inalta densitate EPS 100. Modele ingenioase de panouri decorative polistiren cu rol termoizolant cu aplicare directa pe peretele imobilului prin adeziv si prinderi mecanice.

Panouri termoizolante decorative Techstone Rhodos

Lasă un răspuns