Placari exterioare case

Panouri caramida aparenta pentru fatade – Inspiratie si design

Panouri-caramida-aparenta

Fatada casei este oglinda gospodarului din tine. Cine priveste catre casa ta mai intai vede fatada si cu aceasta ocazie isi da imediat seama cat de bun  administrator esti si ce gusturi ai. De aceea preocuparea de amenajare a fatadei isi face loc printre prioritati, fie ca iti construiesti acum casa, fie ca doar o renovezi.
Cerinta primordiala este de a stabili din ce material iti vei amenaja casa la exterior, acest deziderat va aduna deopotriva preferintele tale estetice cu necesitatile practice. Intrucat este foarte importanta estetica fatadei insa nici rezistenta ei la actiunea factorilor exteriori nu este de neglijat, iti prezentam cateva materiale catre care este bine sa-ti indrepti atentia.

Fatade cu caramida aparenta

Fatadele placate cu caramida aparenta sunt optiunea si recomandarea noastra. Acest model de fatade are doar avantaje. O asociere de culori si texturi pe care nu le mai gasesti la niciun alt material va evidential latura estetica eleganta a fatadei.

Detalii contact

IZOTECH VIZION
Bucuresti – Romania
+40 772 004 536

Izolatia termica a caselor placate cu panouri caramida aparenta este excelenta.

Protectia impotriva patrunderii umiditatii este asigurata la cei mai inalti parametri la utilizarea panourilor de caramida aparenta produse de noi pentru fatada casei tale. Durabilitatea fatadei placata cu panouri caramida aparenta este recunoscuta. Rezistenta la factorii de mediu, la radiatiile ultraviolete si la ciclurile inghet-dezghet sunt remarcabile.

Cateva modele de caramida aparenta

Nu exista finisaj mai natural al unei fatade, decat aceea placata cu un alt produs realizat de IZOTECH, panouri piatra decorativa. Toate modelele de termosisteme pentru fatade produse de IZOTECH sunt realizate pe polistiren de inalta densitate si pot fi folosite atat cu rol de termoizolare cat si cu rol decorativ. Tu alegi…!

Insa aceste placari trebuiesc realizate neaparat, atat pentru aspectul original pe care pordusele noastre le ofera fatadelor cat si pentru faptul ca, o termoizolare corect realizata va diminua costul facturilor la energie cu cel putin 20%.

Back to list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *