Detalii despre serviciile de montaj:

Montajul PANOURILOR TERMOIZOLANTE nu necesita montatori cu experienta in acest domeniu. De aceea, iti punem la dispozitie si serviciile unei echipe profesioniste de montaj, care se va asigura ca proiectul tau de amenajare va fi bine implementat. Serviciile de montaj sunt, in principal, destinate Bucuresti si Ilfov iar deplasarea la nivel national (in cazul comenzilor care depasesc 100mp) si uneori poate presupune costuri suplimentare (de exemplu, cazarea echipei de montatori).

Daca ai nevoie de servicii de montaj, intra in contact cu departamentul care se ocupa cu acest serviciu si stabileste-ti o programare sau poti suna direct in Call Center: 031 9692.

IMPORTANT! Este recomandat ca, atunci cand organizezi deadline-urile proiectului, sa ai in vedere faptul ca programarea echipei de montaj trebuie sa fie facuta dupa termenul de livrare al comenzii tale, intotdeauna cu o marja de eroare.

Din ce tara provine produsul meu?

IZOTECH nu importa produsele pe care vi le furnizam , ci le fabricam in fabrica noastra din Bucuresti, Calea Progresului 134.

Pot inlocui un produs cu altul?

Nu. Trebuie urmata procedura de retur (vezi politica noastra de retur mai sus), urmand ca apoi sa se faca o noua comanda pentru produsele dorite.

Produsele au garantie?

Da, 30 ani, conform legislatiei in vigoare.

Este necesar sa vin in fabrica?

Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, noi chiar iti recomandam acest lucru, pentru ca aici vei vedea toate produsele dar si idei de amenajare. Showroom-ul nostru este cel mai mare din Romania. Consultantii nostri te pot prelua si iti vor oferi sfaturi in functie de proiectul tau, nu doar legate de produse, dar si de intretinere si montaj.