Cum intru in legatura cu un specialist IZOTECH

Din primul moment in care treci pragul fabricii noastre, specialistii in termoizolare din echipa IZOTECH iti stau la dispozitie cu recomandari de materiale si bune practici de montaj, in functie de cerintele proiectului tau. La fel, atunci cand esti online, pe site-ul nostru ai o fereastra de chat in care unul din membrii departamentului Call Center iti va raspunde rapid la intrebari. Atat online cat si in showroom, vei avea o persoana de contact, consultantul cu care vei tine legatura de la inceput pana la livrarea comenzii.

In primul rand, sa ne dai cat mai multe detalii despre proiect, pentru a putea beneficia de intreaga expertiza a specialistilor nostri. Este bine sa pastrezi legatura cu un singur consultant, care sa poata fi alaturi de tine pe tot parcursul colaborarii cu noi – de la prima vizita in fabrica pana la stabilirea datelor de livrare. Avantajul este ca acesta va cunoaste detaliile proiectului, inca de la inceput si va putea sa gaseasca solutii rapide in cazul in care apar probleme.

IMPORTANT! Daca tii comunicarea cu reprezentatul IZOTECH strict pe e-mail, detaliile importante (legate de comanda, decizii asupra materialelor, modificari ale comenzii, confirmari, date de livrare, etc.) vor fi in permanenta confirmate in scris de catre ambele parti, pentru a putea fi urmarite mai usor.

In primul rand, e foarte important sa te asiguri ca atunci cand ne-ai trimis cantitatile sau dimensiunile placii (atunci cand vorbim de piese speciale) te-ai consultat cu montatorul si ca toate dimensiunile sunt corecte.

Poti face comanda atat online, pe site-ul nostru simplu si rapid, unde consultantul IZOTECH va intocmi comanda.

Mai mult, ne poti trimite direct schita sau un proiect prin intermediul WHATSAPP sau prin e-mail, si noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.