Ce trebuie sa stiti pentru a cumpara produsele de la Techstone

Puteti comanda pe site-ul nostru atat telefonic, sunand la unul din numerele de telefon afisate la pagina CONTACT sau prin trimiterea unui email la una din adresele companiei Techstone, techstone.romania@gmail.com, info@panouri-termoizolante.com. 

In cazul in care intampinati dificultati in procesul de comanda, incearcati alt web browser: Google Chrome sau Mozilla Firefox. Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit prin folosirea campului de cautare sau direct de pe pagina produsului. Alegeti MP solicitati. Cand ati accesat butonul „ADAUGA IN COS”, produsul in cantitatea necesara dvs va fi automat transferat in cosul de cumparaturi situat in dreapta sus a paginii de produs.

Dupa completarea formularului si accesarea butonului „TRIMIT COMANDA„, veti fi sunat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant din departamentul Tehnic de la Techstone.

Sunand la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, un reprezentant de la departamentul Tehnic de la Techstone va prelua comanda dvs., oferindu-va totodata toate informatiile necesare atat din punct de vedere tehnic cat si comercial.

Accesati pagina CONTACT si completati formularul de comanda afisat acolo sau trimiteti un email la una din adesele de email techstone.romania@gmail.com sau info@panouri-termoizolante.com.

Daca aveti o comanda personalizata va rugam sa accesati pagina CERERE DE OFERTA si sa ne precizati toate solicitarile dvs completand rubricile formularului afisat acolo.

1. Numele produsului comandat si cati MP.
3. Numele si prenumele dvs. Daca se doreste factura pe societate, va rugam sa ne scrieti datele societatii impreuna cu numele delegatului si datele din C.I.
4. CNP
5. Telefon
6. Metoda de plata ( ordin de plata sau la numerar la sediul nostru. Se accepta si plata ramburs in situatia in care comanda dvs nu depaseste suma de 1500 lei. La o comanda mai mare de 60000 lei se accepta si plata unui avans de 60% iar diferenta de 40% imediat dupa livrarea comenzii. Pentru orice plata efectuata in avans in valoare mai mare de 20000 lei se acorda un discount de 6% si comanda respectiva se va efectua si livra in regim de urgenta.)
7. Localitate/Judet
8. Adresa de livrare
9. Observatii

Imediat ce ajungeti la sediul nostru, un reprezentant de la departamentul Tehnic de la Techstone va asista pe perioada in care va decideti cu privire la produsul dorit. Puteti  face comanda si puteti achita pe loc conform cu termenii si conditiile noastre, in limita sumei de 5000 lei pentru persoane juridice si 10000 lei pentru persoane fizice, de asemenea puteti achita ulterior prin ordin de plata, daca comanda dvs depaseste valorile precizate mai sus.

Va rugam sa efectuati o programare prealabila a vizitei dvs la sediul nostru.

Ce trebuie sa stiti despre plata produselor comandate la Techstone

Dupa lansarea comenzii si trimiterea contractului si facturii aferente achizitiei de catre reprezentantii Techstone pe adresa dvs de email, plata facturii care inseamna intrarea in executie imediata a comenzii lansate, se poate efectua la sediul fabricii noastre din Magurele jud Ilfov sau prin transfer bancar. Este exclusa plata comenzii prin card bancar. Atentie, legislatia in vigoare prevede urmatoarele: persoanele juridice pot achita numerar maxim 5000 de lei, in vreme ce persoanele fizice pot achita numerar maxim 10000 de lei. Nu se percepe niciun comision suplimentar. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Plata cu cardul nu face parte din optiunile acceptate de Techstone. Motivul pentru care am exclus aceasta opriune este faptul ca va oferim posibilitatea sa veniti la sediul nostru pentru personalizarea comenzii solicitate ( culori, dimensiune placa polistiren, cantitate ). In situatia in care  dvs nu puteti sa veniti la sediul nostru, se vor deplasa reprezentantii Techstone la adresa solicitata de dvs., cu o mostra de produs. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Daca alegeti plata prin virament bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile de care aveti nevoie pentru efectuarea platii. Inceperea realizarii comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru bancar. Toate datele necesare transferului bancar le veti primi pe emailul dvs, – contract de executie, factura aferenta comenzii si anexa tehnica a produsului. 

Livrarea comenzii se realizeaza conform contractului semnat intre parti. Daca comanda depaseste 10000 lei, transportul va fi gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei. Daca comanda depaseste 20000 lei, pe langa transportul gratuit, Techstone ofera beneficiarului, in mod absolut gratuit, toate aceesoriile necesare montajului. Pe toata durata desfasurarii contractului, pretul comenzii nu va suferi nici o modificare decat in situatia in care beneficiarul suplimenteaza comanda. Suplimentarea comenzii se va realiza in urma emiterii de catre Techstone, a unui act aditional care confirma acest lucru. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Panouri Imitatie Caramida De Exterior TECHSTONE LONDON