Pentru ca …

Noi producem si va oferim cel mai revolutionar termosistem pentru placari exterioare cu panouri termoizolante imitatie caramida si imitatie piatra.

Pentru ca …

Va oferim cele mai profesionale solutii cu privire la realizarea termosistemului casei dvs. Totul e la Techstone…cel mai bun pret, cea mai buna calitate, cea mai inalta performanta! Nu ne credeti pe cuvant… verificati dumneavoastra!

Pentru ca …

Va oferim cele mai ieftine panouri termoizolante care, prin aplicarea lor pe peretele casei anuleaza foarte multe operatiuni inutile si costisitoare financiar ale termosistemului clasic.

Pentru ca…

La orice comanda care depaseste 10000 lei va oferim transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei, iar comanda lansata de dvs., va fi executata in regim de urgenta.

Pentru ca…

La orice comanda care depaseste 20000 lei, pe langa transportul gratuit, beneficiati de toate accesoriile necesare montajului termosistemului…Deci totul este gratuit!

Pentru ca…

Pentru orice comanda care depaseste 50000 lei veti avea toate serviciile gratuite: transport, accesorii pentru montaj si…montaj profesional gratuit, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Techstone Romania – Panouri termoizolante imitatie caramida cu rol de termosistem pentru fatade exterioare

CERTIFICARI TECHSTONE ROMANIA

Techstone Iso 9001 100x100
MANAGEMENTUL CALITATII
Techstone Iso 14001 100x100
MANAGEMENTUL MEDIULUI
Techstone Iso 27001 100x100
SECURITATEA INFORMATIILOR
Techstone Iso 45001 100x100
MANAGEMENTUL SANATATII SI SECURITATII
Fabricat In Romania Techstone 1