Modele caramida aparenta, Placari exterioare case

De ce panouri termoizolante pentru fatade de la IZOTECH?

Panouri-imitatie-caramida

Panourile termoizolante sunt o soluție cu adevarat unica pentru fațada. Este un produs original IZOTECH. Grosimea minima la care panoul termoizolant va asigura o buna izolare este de 50 mm. Principala materie prima necesara pentru fabricarea panoului este polistirenul expandat, la cerere poate fi si polistirenul extrudat, dar in anumite conditii. Pentru detalii contactati specialistii IZOTECH.

Avantajele panourilor termoizolante IZOTECH

  • Panou termoizolant usor;
  • extrem de durabil;
  • Accesibil din punct de vedere financiar;
  • Montaj rapid;
  • Nu dăunează sănătății umane;
  • Datorită aditivilor speciali modificați, nu reprezintă o amenințare pentru siguranța la incendiu a clădirii;
  • Are performanțe ridicate de izolare termică.
  • Posibilitate de instalare la temperaturi negative (pana la -10C);
  • O gamă largă de culori ale materialelor de finisare;
  • Designul poate fi folosit pe orice tip de perete;
  • Durată lungă de viață;
  • Aspect frumos

De ce panouri termoizolante cu aspect de caramida ?

Este cel mai eficient termosistem existent. Printr-o singura aplicare a panoului termoizolant rezolvati doua aspecte extrem de importante: aspectul estetic, caramida aparenta si termoizolarea fatadei care, in urma unui proces corect realizat, facturile de energie for fi considerabil mai mici.

Panourile termoizolante s-au dovedit a fi exceptionale în condiții dure de funcționare. Schimbările bruște de temperatură nu afectează negativ sistemul, acesta face față perfect tuturor sarcinilor sale. Decizia de a instala panouri termoizolante este rațională, deoarece materialul vă va ajuta la izolarea locuinței și la păstrarea aspectului estetic pentru o lungă perioadă de timp.

Cel mai rapid montaj

Este cea mai rapida modalitate de termoizolare a unei fatade si placarea cu panouri termoizolante cu rol de termosistem este un succes absolut. În doar câteva zile, clădirea va dobândi un nou aspect elegant și va îmbunătăți semnificativ performanța termică. Cu toate acestea, instalarea necorespunzătoare poate transforma toate calitățile pozitive ale panourilor termoizolante în dezavantaje.

Ce sunt panourile termoizolante produse de IZOTECH?

Panourile termoizolante pentru fatade sunt o compoziție din polistiren de inalta densitate si caramizi realizate din substante ecologice rezistente la orice transformare meteorologica.Polistirenul este utilizat ca strat izolator termic, iar caramizile sunt polimerizate pe partea frontala a placii de polistiren.Pe panourile termoizolante de fațadă fabricate în Romania de IZOTECH, sunt straturi multiple de rasini injectate pe toata suprafata frontala peste care sunt polimerizate caramizile aparente, care pot fi realizate in stil modern, clasic, antic, etc., si pot fi personalizate coloristic asa cum solicitati dvs. Diblurile, șinele și profilele pentru montare sunt incluse in kitul acestor sisteme de placare exterioara.

Panourile termoizolante de fațadă tolerează perfect schimbările de temperatură și umiditate, caramida aparenta produsa de IZOTECH este rezistenta la radiațiile ultraviolete. Este important să instalați corect modulele pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea sistemului.

În primul rând, trebuie să calculați conductivitatea termică a tuturor straturilor peretelui și să selectați stratul izolator, astfel încât punctul de rouă să fie în interiorul izolației. Sunt multe reguli de luat in calcul la alegerea tipului termoizolatiei, grosimii si aplicarii – acestea detalii sunt atent studiate de specialistii IZOTECH, insa asa la general dvs trebuie sa stiti si cu ce fel de material va intra in contact termoizolatia, si ce grosime au acestea, unde se termoizoleaza, ce structura, ce activitati vor fi in interior etc., si abia dupa ce stiti toate acestea, raportandu-ne daca dorim si la anumite valori, cum ar fi indicele caselor pasive, determinam deja tipul si grosimea termoizolatiei necesare.

Insa ceea. ce va recomandam noi este un termosistem cu grosimea de 10 cm, pe care este injectata caramida aparenta. Acest lucru anuleaza operatiuni inutile in realizarea termosistemului in stil clasic dar si manopera costisitoare a acestuia.

Este important să vă asigurați că nu există goluri între panouri și perete; pentru aceasta este adesea folosită spumă poliuretanica tip adeziv ( cea care nu expandeaza ) sau adeziv la sac, depinde de configuratia peretelui.

Pentru detalii suplimentare contactati specialistii IZOTECH

Back to list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *