Poti face comanda online pe site-ul nostru www.panouri-termoizolante.com accesand pagina de contact sau pagina cerere de oferta cat si telefonic la 031 9692 / 0772 004 536 sau pe e-mail: office@panouri-termoizolante.com

In cazul in care intampini dificultati in procesul de comanda, incearca alt web browser: Google Chrome sau Mozilla Firefox. Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit prin folosirea campului de cautare sau direct de pe pagina produsului. Completeaza formularele aferente solicitarii tale si in maxim 24 de ore un specialist de la IZOTECH va lua legatura cu tine.

Cum comand telefonic?

Sunand la departamentul call center 031 9692 / 0772 004 536 (tarif normal), iar un agent de vanzari iti va prelua comanda prin telefon.

Cum comand prin e-mail?

Asteptam comanda ta si pe adresa de mail: office@panouri-termoizolante.com
Comanda prin mail trebuie sa aiba formatul urmator:
Subiect e-mail: cuvintele “Comanda noua” urmate de numele tau.

Continutul obligatoriu din e-mail:

1. Numele produsului comandat si numarul de bucati/mp
3. Numele si prenumele tau. Daca se doreste factura pe societate, te rugam sa ne scrii numele societatii impreuna cu numele delegatului si datele din C.I.
4. CNP
5. Telefon
6. Metoda de plata (ordin de plata – 60% avans si 40% cu 2 zile inainte de livrarea comenzii, sau plata integrala si pentru acest lucru obtii un discount de 5%.)
7. Localitate/Judet
8. Adresa de livrare
9. Observatii

Cum comand in fabrica?
Imediat ce ajungi aici, un specialist de la departamentul tehnic te va asista pe perioada in care te decizi cu privire la produsul dorit. Totodata, de aici poti obtine mostre cu produsul solicitat cu conditia sa ne suni cu 24 de ore inainte. In fabrica poti face comanda si poti achita pe loc conform cu termenii si conditiile noastre, de asemenea poti achita ulterior prin ordin de plata.