CELE MAI IMPORTANTE INFORMATII

INTREBARI FRECVENTE

Voi primi acelasi produs pe care il vad in prezentare si in imagini?

Sigur, produsele prezentate dvs, sunt realizate in fabrica noastra si fiecare model in momentul in care este pregatit pentru livrare, este fotografiat si prezentat dvs., la categoria de produse aferenta modelului.

Ce documente primesc la momentul lansarii comenzii?

Veti primi 4 tipuri de documente:

 1. Contractul juridic intre parti;
 2. Factura aferenta comenzii dvs;
 3. Anexa tehnica a produsului solicitat;
 4. Certificatul de conformitate;
Cum pot returna produsul/produsele comandate?

Acest lucru nu este admis decat daca in urma fabricarii produsului se constata defectiuni ireparabile, daca produsul/produsele comandate de dvs., nu este conform cu solicitarile dvs., ( culoare, textura, dimensiune, etc ). Conform OUG 34/2014, produsul/produsele trebuiesc inlocuite in prima faza, dar daca comanda a fost realizata a doua oara si prezinta aceleasi sau alte defectiuni ireparabile, se vor restitui sumele platite catre companie in termen de 30 de zile.

Care este modalitatea de plata ?

Plata facturii aferente comenzii dvs se poate efectua doar prin TRANSFER BANCAR, nu cash sau prin card bancar. Comanda dvs intra in productie doar in momentul in care suma platita de dvs se inregistreaza in conturile noastre.

Cum imi va fi expediata comanda?

Daca comanda dvs depaseste dupa de 25000 lei, transportul va fi asigurat de catre noi pana la destinatie, oriunde ar fi pe teritoriul Romaniei.

Daca comanda dvs depaseste 35000 lei , pe langa transportul gratuit, veti beneficia si de toate accesoriile de montaj in mod absolut gratuit. Pentru detalii suplimentare contactati-ne la telefon 031 9692

OBTINETI DETALII DESPRE PRODUSELE NOASTRE

CONTACTATI-NE PENTRU ORICE NELAMURIRE

  logo izotech vizion coloratlogo izotech

  Solicitati si obtineti mostre direct din fabrica noastra… Si nu numai atat, programati telefonic o vizita cu 24 de ore inainte si modelele solicitate de dvs., le puteti viziona direct pe linia de productie.

  logo izotech vizion coloratlogo izotech

  Email Departament Comercial

  office@panouri-termoizolante.com

  Email Departament Tehnic

  ro.izotech@gmail.com

  Telefon: +40 721 000 579