Caramida aparenta exterior, Termoizolare fatade exterioare

Caramida aparenta de exterior pentru termoizolarea fatadelor

Caramida Aparenta De Exterior Techstone Alpenrock Grey

Caramida aparenta de exterior de la Techstone nu se remarca doar prin duritatea si rezistenta sa ci si prin frumusetea bruta exprimata in textura, la baza fiind rasinile polisterice armate cu praf de marmura injectate pe platforma de polistiren extrudat sau de inalta densitate EPS 100.

Pretul este, de fapt, unul din cei mai importanti factori pentru care, cele mai solicitate modele de caramida aparenta de exterior de pe piata, sunt de la Techstone. Ceea ce-i aduce plus valoare caramizii aparente de la Techstone, pe langa culoarea originala este rolul de protectie pe care-l dezvolta in orice fel de spatiu. Toate modelele de caramida aparenta de exterior de la Techstone sunt perfect rezistente la orice actiune a proceselor repetitive de inghet-dezghet. Comandati acum cel mai revolutionar termosistem de caramida aparenta de exterior de la Techstone si veti avea garantia unei lucrari perfect excutate, rezistente la orice fel de intemperii.

Servicii

Pentru orice comanda care depaseste 10000 lei, beneficiati de transport si accesorii de montaj gratuit, iar pretul devine negociabil.

TECHSTONE ROMANIA realizeaza orice fel de comenzi de panouri termoizolante decorative sau cu rol de termosistem, fie pentru persoane fizice, fie pentru persoane juridice, in orice culoare si in orice cantitate. Va garantam cel mai scurt timp de livrare.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati specialistii Techstone.

“TechStone” @Panouri termoizolante
Magurele, jud ILFOV
L – V : 09 – 18
Email: info@oanouri-termoizolante.com
Telefon: 0728 996 079

Techstone Romania produce cel mai fiabil termosistem si cele mai revolutionare panouri termoizolante imitatie caramida si imitatie piatra.

Fabricat In Romania Techstone 1

Caramida aparenta de exterior Techstone AlpenRock

Lasă un răspuns