Caramida aparenta antichizata

Caramida aparenta antichizata pentru fatade exterioare

Caramida Aparenta Antichizata Techstone Old Master Rotated

Caramida aparenta antichizata este realizata de Techstone Romania printr-un sistem ingenios de injectie a rasinilor poliesterice pe platforma de polistiren extrudat sau de inalta densitate si este folosita cu precadere la placari exterioare cu rol de termosistem. Acest sistem este diferit de orice alt model de caramida aparenta realizata in Romania si nu numai, deoarece este sub forma de panouri cu dimensiuni de 125 x 60 cm si 100 x 50 cm, aplicarea pe peretele exterior al imobilului fiind extrem de facila si rapida. Pe langa aceste caracteristici si multe alte avantaje, dvs beneficiarii, nu veti mai suporta costuri ridicate ale manoperelor, absolut toate accesoriile necesare placarii fiind oferite de Techstone.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !

Techstone - Producator caramida aparenta antichizata

Cel mai mare producator de caramida aparenta antichizata, termosisteme fatade, caramida aparenta pentru placari exterioare.

TECHSTONE ROMANIA

“TechStone” @Panouri termoizolante
Magurele, jud ILFOV
L – V : 09 – 18
Email: info@oanouri-termoizolante.com
Telefon: 0728 996 079

Cel mai revolutionar model de caramida aparenta antichizata, realizata prin polimerizarea rasinilor poliesterice pe polistiren.

Fabricat In Romania Techstone 1

Cea mai noua tehnologie de polimerizare a rasinilor poliesterice armate cu praf de marmura pe platforma de polistiren extrudat si de inalta densitate EPS 100. Modele ingenioase de panouri caramida aparenta antichizata cu aplicare directa pe peretele imobilului prin adeziv si prinderi mecanice.

Panouri caramida aparenta antichizata Techstone Old Master

Aplicabilitate foarte simpla: spuma poliuretanica tip adeziv si prinderi mecanice – dibluri. Pentru detalii suplimentare contactati specialistii Techstone.

Lasă un răspuns